2022 Keväiset Kässämessut Netissä

March 11, 2022

2022 Keväiset Kässämessut Netissä

Keväiset kässämessut ovat täällä!

Olemme varanneet teille lankojen ystäville ihania uutuuksia ja mukavia tarjouksia.

Ilon messuspesiaalina on myynnissä rajoitettu erä ILO kauluri settejä. ILO kauluri on rento ja kaunis kauluriohje Niina Tanskaselta. Se on sopivan kokoinen suojamaan kevätpuhureilta ja neuletyönä ihanan rentouttava. Kirjoneulekuvioon ei ole seurattavaa kaaviota, vaan kuvio syntyy sinun sormissasi yksilölliseksi. Ohje julkaistaan viikonloppuna ja messuspesiaalina myymme ohjeeseen sopivat langat ihanana settinä, tietenkin messuhintaan. Setistä löydät kaksi vyyhtia pehmeää Isagerin Alpaca 2 ja 50g TaivaanrantaYarnin raitasukkalankaa.

Aaran värimestarit ovat taas tehneet taikojaan väripatojen ääressä ja ihania keväisiä uutuusvärejä on luvassa sport-vahvuiseen merinosukkalankaan Tuumaan sekä keväisen lempeään merino-pellavalankaan Lauhaan

Superkivana messutarjouksena Ilossa on tänä keväänä KAIKKI Isagerin langat -10%. Ja hyllyt notkuvat sekä alpakkaa, villaa että kivoja kesälankoja. Tai ehkä haluat kokeilla uutta Isagerin sukkalankaa...

Ilon kuukauden lankana on mahtava villalanka Filcolanan Peruvian Highland Wool, jonka saat nyt myös 10% alennettuun hintaan.

Päivitämme myös uusia tarjouksia perjantaina messujen alkaessa verkkokaupan ALE-sivustolle eli edullisia löytöjä kannattaa käydä kurkkimassaTÄÄLTÄ

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi "Nouto ILOsta", tällöin sinulta ei veloiteta useita toimituskuluja. Huolehdimme kaikki samalla nimellä tulleet tilaukset samaan toimitukseen.

Kaikki messutarjoukset ovat voimassa aina perjantaista 11.3.2022 klo 12.00 - sunnuntaihin 13.3.2022 klo 23.59 saakka, tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Lisätietoja messuviikonlopun jutuista löydät sosiaalisen median kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Seuraa Instagramissa myös @aara.yarnAlso in Hello ILO!

No need to battle between, choose both! Yarn of the Month in May
No need to battle between, choose both! Yarn of the Month in May

May 01, 2022

Read More
The Fluffy one - yarn of the month in April
The Fluffy one - yarn of the month in April

April 01, 2022

Read More
Yarn Stash Staple -Yarn of the Month in March
Yarn Stash Staple -Yarn of the Month in March

March 01, 2022

And then there is yarn that is good and trustworthy, perfect for many things but it is nothing fancy or extra special, perfect staple to have and knit.
Read More

Subscribe