Jouluiset kässämessut netissä

December 03, 2021

Jouluiset kässämessut netissä

On vuoden viimeisten kässämessujen aika. Tiedossa on kivoja messutarjouksia sekä uusia tuotteita!

Ilon messuspesiaalina on myynnissä rajoitettu erä Aaran Possupusseja. Pussin sisältö on ostajalle yllätys ja pusseihin on kerätty Aaran eri lankapohjia ja värejä.  Hinta on huomattavasti edullisempi kuin jos ostaisit vyyhtejä yksittäin. Tästä voit siis hankkia itsellesi ihanan joululahjan!

Ilon valikoimaan ovat syksyn aikana saapuneet uudet italialaiset käsinvärjätyt Dark Omen Yarnsin langat. Langat päivittyvät verkkokauppaan kässämessujen alkaessa!

Kotikotoni Jennyn suunnittelemaan ihastuttavaan Hemlokki-huiviin on saatavilla lankasettejä. Setti sisältää 400g Aaran Halla-lankaa sekä printatun suomenkielisen ohjeen. Ohjeen mukana tulee Ravelryn latauskoodi, jolla ohjeen voi ladata myös englanninkielisenä.

Taivaanrantayarnin fingerinvahvuisiin raitasukkapalloihin julkaistaan perjantaina messujen alkaessa uusi jouluinen väri nimeltään Kuusipuu. Messutarjouksena kaikki Taivaanrantayarnin raidoittuvan pipolangan Pilvin ostajat saavat Pumpuli-pipon ohjeen kaupan päälle! 

Loput Aaran väreihin värjätyt Pentit, Wilhelmit ja Unelmatovat messujen ajan -20% tarjouksessa.

Ilon joulukuun kuukauden lanka on Regia Premium Merino Yak, joka on -10% tarjouksessa koko joulukuun ajan. 

Muistathan lisäksi osallistua ILOn syntymäpäiväarvontaan6.12.2021 mennessä joko Instagram tai Facebook tilillämme. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken ILOn 200 euron arvoisen tuotepaketin!

Päivitämme myös uusia tarjouksia perjantaina messujen alkaessa verkkokaupan ALE-sivustolle eli edullisia löytöjä kannattaa käydä kurkkimassaTÄÄLTÄ

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi "Nouto ILOsta", tällöin sinulta ei veloiteta useita toimituskuluja. Huolehdimme kaikki samalla nimellä tulleet tilaukset samaan toimitukseen.

Kaikki messutarjoukset ovat voimassa aina perjantaista 3.12.2021 klo 12.00 - sunnuntaihin 5.12.2021 klo 23.59 saakka, tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Lisätietoja messuviikonlopun jutuista löydät sosiaalisen median kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Seuraa Instagramissa myös @aara.yarn


Subscribe