Kässämessut netissä tulevat taas!

March 14, 2023

Kässämessut netissä tulevat taas!

Lankakaupan vuodenkierto on tullut kohtaan, jossa on keväisten kässämessujen vuoro. Kässämessut netissä on mainio tapa startata lankaisan elon kevätkausi. 

Viikonlopun 17.-19.3. yli kestävät nettimessut tarjoavat ILOn asiakkaille niin neule- ja lankavinkkejä kuin uutuuslankoja sekä tietenkin tarjouksia! 

Messuhallina tapahtuman aikana toimii Kässämessut netissä-tapahtuman Facebook-ryhmä, jossa pääset tutustumaan kaikkiin näytteilleasettajiin. 

Seuraamalla ILOa Instagramissa pääset mukaan messuhulinoihin täysin ja kokonaan! Mikäli kaipaat lisätietoja messujen aikana niin tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla hello@iloyarn.fi tai IG-viestillä. 

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan sinulle samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi ”nouto ILOsta” niin sinulta ei veloiteta uusia toimitusmaksuja. Me huolehdimme kaikki viikonlopun aikana tulleet tilaukset samaan pakettiin. Yli 70 € ylittäville ostoksille Suomessa tarjoamme ilmaisen toimituksen Matkahuollolla. Lisätietoa toimitustavoista löydät ILOn verkkosivuilta toimitusehdot-kohdasta


Subscribe