Messutärppejä kässäkansalle!

September 08, 2023

Messutärppejä kässäkansalle!

Syyskuun riemukkain kässäviikonloppu on jälleen täällä, kun Kässämessut netissä-tapahtuma pyörähtää käyntiin perjantaina 8.9. keskipäivällä ja jatkuu aina sunnuntaihin 10.9. puolille öin saakka. 
ILOssa messuihin ollaan valmistauduttu monenlaisten mukavien messumeininkien ja -tuotteiden kanssa. Tuttuun tapaan aloitimme messuviikonloppumme Instagramissa etkolivessä perjantaina aamulla. Lauantaina palaamme saman formaatin ääreen niin ikään aamulla kymmenen hujakoilla, joilloin kerromme suosikkineuleistamme sekä niistä, jotka ovat parhaillaan puikoilla.
Mielestämme on nimittäin niin, että inspiraation ja kokemusten jakaminen on yksi hienoimmista asioista neule-elämäntavassa.
Instalivet löydät, kun klikkaat tiesi tänne.
Aara Love suloinen käsinvärjätty merinoboucleelanka.
Sopivasti ihanat Aarat päivittyvät myös viikonlopuksi, kun lankahyllyihin paluun tekee Aara tuoteperheen hienostunein jäsen Koko, joka on fingering-vahvuinen merinosilkkisekoitelanka.
Kesän 2023 ehdoton lankarakkaus, nimensä mukainen, Love on niin ikään löytänyt tiensä verkkokauppaamme ja kaupan hyllyille näin syysviileiden kunniaksi. Love on 100 % DK-vahvuinen merinoboucleelanka, jonka kanssa suosittelemme vahvasti unohtamaan menneiden vuosikymmenten boucleemöröt ja ennakkoluulottomasti tarttumaan tähän inspiroivaan lankauutuuteen. 
Messuihin kuuluu myös Onnelliset erilaiset eikä tämäkään messuviikonloppu tee poikkeusta. Tällä kertaa Onnelliset erilaiset on värjätty lapsuuden mummolat mielessä ja inspiraatio sävyihin on saatu mummolatunnelmista. Esittelimme kaikki nämä sävyt perjantai-aamun instalivessä. 
Isagerin syysuutuus on alpakkainen bouclee.
Eikä lie messuja ilman messutarjousta? Syksyisten kässämessujen kunniaksi päätimme antaa koko Isagerin lankavalikoimasta-10 % alennuksen messukansalle. Ale aktivoituu, kun käytät kassalla koodia syksy23.
Yllä olevassa kuvassa kaunistelee Jonnan uusin ja inspiroivin neuletyö, jossa on yhdistetty Isagerin Alpakka 3- ja Boucle-lankoja. Resoreihin on neulottu niin ikään syksyn uutuuslankaa, superpehmeää Cashmina Cottonia Katialta. Näytämme tätä neuletyötä tarkemmin lauantai-aamun instalivessä.
De Rerum Naturan syysuutuus
De Rerum Natura julkaisi juuri sopivasti messuviikonlopun alla ihastuttavan lace-vahvuisen lankauutuutensa Bérénicen, joka on suloisin yhdistelmä super-kid mohairia, silkkiä ja ranskalaista luomumerinoa. Voit käyttää tätä lankaa, kuten muita silkkimohaireita. 
Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi ”nouto ILOsta” niin sinulta ei veloiteta uusia toimitusmaksuja. Me huolehdimme kaikki viikonlopun aikana tulleet tilaukset samaan pakettiin.

Subscribe