Syksyiset Kässämessut Netissä

September 09, 2022

Syksyiset Kässämessut Netissä

Syksyiset kässämessut ovat täällä!

Olemme varanneet teille lankojen ystäville ihania uutuuksia ja mukavia tarjouksia.

Ilon messuspesiaalina on myynnissä rajoitettu erä AaranPossupusseja. Pussin sisältö on ostajalle yllätys ja pusseihin on kerätty Aaran Mieli tai Aatos lankapohjia eri väreissä. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin jos ostaisit vyyhtejä yksittäin. Tästä voit siis hankkia itsellesi ihanan yllätyslahjan!

Aaran lankaperhe on kasvanut - tervetuloa Miete! Miete on merinovillan ja nylonin sekoite, jota värjäsimme syksyn Kässämessut netissä-tapahtumaa varten rajoitetun erän. Miete on riemastuttava lanka, jonka pohjaväriin on kehrätty valkoisen kuidun rinnalle mustaharmaata kuitua, mikä tekee langasta ihanan eläväisen ja hieman käsinkehrätyn oloisen.  

Toinen juuri kaupan hyllyille saapunut syysuutuus on Gedifran Laura, joka on ihastuttava alpakan ja puuvillan yhdistelmä. Lanka on kevyt mutta lämmin. 25 gramman kerässä on lankaa 150 metriä, joten M-kokoisen paidan neuloo 6-7 kerällä. Kokeile yhdistää lankaa myös toisen langan kanssa - esimerkiksi hittineule Lento syntyisi ihanasti Lauran ja fingering-vahvuisen langan yhdistelmästä. 

Superkivana messutarjouksena Ilossa on tänä syksynä KAIKKI Isagerin langat -10%. Ja hyllyt notkuvat alpakkaa, villaa, silkkimohairia... Alennuksen saat verkkokaupan kassalla koodilla: Syksy22. Olethan tutustunut Isagerin juuri julkaiseman Botanica Collectionin malleihin: PetiteKnit – SYCAMORE sweater, Anne Ventzel – ROBINIA sweater, Hanne Rimmen – LUPIN sweater sekä Helga Jóna – ARONIA cardigan. Nämä kaikki ovat siis neulottu Isagerin langoilla.

Ilon kuukauden lankana on merino-nylon sekoite Filcolanan Arwetta, jonka saat nyt myös 10% alennettuun hintaan.

Päivitämme myös uusia tarjouksia perjantaina messujen alkaessa verkkokaupan ALE-sivustolle eli edullisia löytöjä kannattaa käydä kurkkimassaTÄÄLTÄ

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi "Nouto ILOsta", tällöin sinulta ei veloiteta useita toimituskuluja. Huolehdimme kaikki samalla nimellä tulleet tilaukset samaan toimitukseen.

Kaikki messutarjoukset ovat voimassa aina perjantaista 9.9.2022 klo 12.00 - sunnuntaihin 11.9.2022 klo 23.59 saakka, tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Lisätietoja messuviikonlopun jutuista löydät sosiaalisen median kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Seuraa Instagramissa myös @aara.yarn


Subscribe