Viikonlopun messutärpit

March 17, 2023

Viikonlopun messutärpit

Keväiset kässämessut netissä ovat täällä! Viikonlopun 17.-19.3. yli kestävät nettimessut tarjoavat ILOn asiakkaille niin neule- ja lankavinkkejä kuin uutuuslankoja sekä tietenkin tarjouksia! Löydät tästä blogitekstistä kootusti kaikki viikonlopun messutärpit ja tärkeät tiedot.
Messut alkavat perjantaina klo 12 ja löydät silloin uutuustuotteet sekä tarjoukset verkkosivuiltamme! Aikaa messuiluun on koko viikonloppu, kannattaa kuitenkin muistaa, että tuotteita on tarjolla rajoitettu määrä. 
Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan sinulle samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi ”nouto ILOsta” niin sinulta ei veloiteta uusia toimitusmaksuja. Me huolehdimme kaikki viikonlopun aikana tulleet tilaukset samaan pakettiin. Yli 70 € ylittäville ostoksille Suomessa tarjoamme ilmaisen toimituksen Matkahuollolla. 
Perjantaina 17.3. 
Tuttuun tapaan aloitamme messuviikonlopun Instagramin messuetkot-livellä perjantaina n. klo 10. Tässä instalivessä esittelemme messuille tulevat lankauutuudet sekä tarjoukset. 
Kässämessut netissä alkavat klo 12 ja löydät silloin kaikki ILOn messutuotteet verkkokaupastamme. Suurin osa tuotteista löytyy myös kivijalkakaupastamme Linnankadulta Turusta, poikkeuksena Aaran possupussit, jotka ovat tarjolla ainoastaan verkkokaupassa. Luonnollisesti voit tilata Possupusseja myös noudettavaksi Linnankadulta! 
Messutarjouksessa Lana Gatton ihana kashmirlanka Prestige, yleellinen silkkilanka Silky sekä upeasti laskeutuva viskoosilanka Sugar. Napsautimme tarjoukseen myös koko Isagerin lankavalikoiman! Ale aktivoituu, kun käytät kassalla koodia 'Messut'. Kivijalkakaupassa asioidessa muista sanoa, että olet Kässämessut netissä asiakas niin saat alennuksen. 
Perjantaina ILOssa on myös Maire(a) iltapäivä, kun raitaneuleistaan tuttu neulesuunnittelija Veera Välimäki saapuu ILOon. Veera on paikalla klo 13-17 ja tarkoituksenamme on neuloa tuolloin porukalla Raidat-kirjasta löytyvää neulemekkoa, Mairea. Mikäli olet jo aloittanut oman Mairesi niin tule kanssamme neulomaan sitä tai mikäli vasta pohdit oman Mairen aloittamista, niin nyt sinulla on oiva hetki tulla hankkimaan siihen langat ja saamaan suunnittelijalta mielipiteitä väri- tai lankavalintoihin. 
Lauantaina 18.3. 
Aloitamme päivän instalivellä n. klo 10, missä suuntaamme katseemme kohti kesää ja kesäneuleita. Esittelemme neulomiamme kesäneuleita ja kerromme lankasuosituksia niihin. 
Messuhulinat jatkuvat koko päivän niin verkossa kuin kivijalkakaupassamme. Tule katsomaan tarjouksessa olevia Isagerin tai Lana Gatton lankoja tai nappaa kainaloon ihanimmat Onnelliset erilaiset! Kannattaa kurkkailla myös verkkosivujen ale-osioon, sieltä löytyy monenlaisia alennuksessa olevia lankaherkkuja.
Sunnuntaina 19.3. 
ILOn puolesta keväiset Kässämessut netissä taputellaan kasaan sunnuntain alkuillan Kässämessujen jatkot-instalivessä, jossa summataan kulunutta viikonloppua kasaan ja kuljeskellaan, inspiraatiota jakaen, kiinni olevassa lankakaupassa. Seuraajien on mahdollista esittää kysymyksiä valikoiman langoista tai kysellä vinkkejä neuleisiin niin kuin lankakauppavierailulla voi. Tarkempi aikataulu sunnuntain instaliveen ilmoitetaan myöhemmin. 
Kässämessut netissä jatkuvat sunnuntaina aina puolille öin saakka. 

Subscribe