Toimtusajat ja palautukset

Toimitukset

Pyrimme käsittelemään tilatut tuotteet 1-3 arkivuorokauden sisällä tilauksesta, mikäli jotain yllättävää toimitusajassa ilmenee olemme sinuun yhteydessä.

Toimituskulut ja -ajat määräytyvät seuraavasti:

Toimitusajat ovat palveluntarjoajan antamia arvioita. Olethan yhteydessä meihin hello@iloyarn.fi mikäli sinulla on tarvetta johonkin toiseen toimitusmuotoon.

KOTIMAA
** Yli 70€ tilaukset kotimaassa toimitetaan kuluitta Matkahuollon Lähellä-pakettina.**
 • Nouto ILOsta kuluitta - Tilauksesi on noudettavissa kahden tunnin sisällä tilauksestasi liikkeen aukioloaikoina. Saat viestin sähköpostiisi, kun tilaus on valmiina.
 • Matkahuollon Lähellä-paketti (1-3 työpäivää) - 5.00€
  **Lähetys toimitetaan osoitettasi lähinnä sijaitsevaan Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.
 • Postipaketti (1-3 työpäivää) - 6.50€
  **Lähetys toimitetaan osoitettasi lähinnä sijaitsevaan Postin noutopisteeseen.
 • Matkahuolto Kotijakelu (1-3 työpäivää) - 9.90€
  **Lähetys toimitetaan kotiosoitteeseesi. Matkahuolto sopii kanssasi toimitusajan.
 • GLS Kotijakelu (1-5 työpäivää) 10.90€
 • Posti Kotipaketti (1-3 työpäivää) - 11.90€
  **Lähetys toimitetaan kotiosoitteeseesi. Posti sopii kanssasi toimitusajan.

EUROOPPA 1 (Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska, Viro)

 • Postipaketti (3-6 työpäivää) - 10.00€
 • GLS (1-7 työpäivää) - 18.90€
 • DHL Express (1-3 työpäivää) - 49.90€
  **Lähetys liikekeskittymiin EU:n sisällä toimitetaan normaalisti seuraavana työpäivänä.

EUROOPPA 2 (Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari)

 • GLS (1-7 työpäivää) - 18.90€
 • DHL Express (1-3 työpäivää) - 49.90€
  **Lähetys liikekeskittymiin EU:n sisällä toimitetaan normaalisti seuraavana työpäivänä.

MUUT MAAT

 • DHL Express (1-5 työpäivää) - 69.90€

Toimitusajat ovat palveluntarjoajan antamia arvioita. Olethan yhteydessä meihin hello@iloyarn.fi mikäli sinulla on tarvetta johonkin toiseen toimitusmuotoon**


Peruutukset ja palautukset

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, ainoastaan 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat toiset tuotteet tilaamiesi tilalle, tulee niistä tehdä uusi tilaus normaalisti verkkokaupassamme.

Voit palauttaa koko tilauksesi tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteet voi palauttaa asiakaspalautuksena yhden kerran tilausta kohden ilman lisäkustannuksia. ILO maksaa palautuksesta aiheutuvat toimituskulut, kun palautus on tehty ohjeidemme mukaisesti.

Ilmoita palautuksesta sähköpostilla hello@iloyarn.fi. Kerro palautusilmoituksessasi tilauksesi numero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä mitkä tuotteet palautat. Saat palautusilmoituksesi jälkeen yksilöidyt asiakaspalautusohjeet.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilauksen alkuperäistä maksukanavaa käyttäen. Jos palautat vain osan tuotteista, hyvitämme palautettavien tuotteiden hinnan. Jos tilauksesi arvo jää palautuksen jälkeen alle ilmaisen toimituksen rajan, palautuksesta vähennetään toimituskulut.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Palautusoikeus ei koske räätälöityjä erikoistilauksia, erikoistilauksesta värjättyjä lankoja, lankaklubeja tai -joulukalentereita eikä kurssien tai tapahtumien osallistumismaksuja.

Lunastamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä palautusilmoitusta perimme toimitus- ja palautuskustannukset todellisten kustannusten mukaisesti.

ILO pidättää oikeuden evätä asiakkaalta ilmainen palautus, peruuttaa tilaus tai sulkea asiakastili. Syynä voi olla esimerkiksi poikkeuksellisen suuret asiakasapalautusten määrät.

Tilaa