Dotted Rays - Speckled Fade - KAL 2017

December 23, 2016

Dotted Rays - Speckled Fade - KAL 2017

Hello hello hello!

Stephen Westin uusin neuleohje Dotted Rays - Speckled Fade on niin uskomattoman hieno, että päätimme juhlistaa vuoden 2017 alkua ILOn ensimmäisellä Knit-Along-tapahtumalla.

Silmukat luodaan 7.1.2017 ja sen kunniaksi pidetään Cast on party ILOssa klo 15.00-18.00. Tule mukaan juhlimaan ja aloittamaan projekti kanssamme. Ja te, jotka ette pääse tulemaan paikalle, julkaiskaahan kuvia hastagilla #ILODottedFadeKAL ja osallistutte tapahtumaan somen kautta.

Dotted Rays - Speckled Fade on pilkullinen versio alkuperäisestä Dotted Rays-huivista, johon on extrabonuksena lisätty Holey Chevrons reunus. Fantastinen!  

Huivin voi tehdä joko Large-kokoisena tai shlanket-kokoisena eli Super Largena ja lankaa huiviin tarvitset 5-6 vyyhtiä. Suositus on Hedgehog - Sock Yarn lanka (mielellään monivärinen lanka ja useampaa eri väriä, jotta huivista tulee pilkullinen ja monivärinen). Lystig - Merino Sock sopii myös hyvin huiviin joko yksinään tai yhditettynä Hedgehogin kanssa. Ainaoikein reunuksella huiviin menee 5 vyyhtiä ja jos haluat lisätä Holey Chevrons reunuksen tarvitset 6 vyyhtiä lankaa. Voit luoda huiville haluamasi värityken, suosittelemme aloittamaan vaaleammilla väreillä ja päättämään työn tummempiin sävyihin jolloin reunuksen efektit tulevat parhaiten esille.

Jos sinulla on jo joko West Knitsin Dotted Rays ja/tai Holey Chevrons ohje, Stephen West tarjoaa lisäohjeet, joiden avulla voit neuloa huivin käyttämällä alkuperäistä ohjettasi eikä sinun tarvitse ostaa uutta ohjetta. Lisäohjeet löydät TÄÄLTÄ. Siistiä!

Tarjoamme 10% alennuksen kaikille osallistujille sekä liikkeessämme että verkkokaupassamme, 10.1.17 asti. Kun valitset ostoskoriin vähintään 5 vyyhtiä joko Hedgehog Fibres - Sock Yarn tai Lystig - Merino Sock, lankaa tai yhdistelmän jossa on molempia, kirjoita kassalla alennuskoodi-kenttään ILOFADEKAL10 saadaksesi alennuksen.

Tässä muutama väriehdotus huiviisi….

1. Hedgehog Fibre's Sock: Spell, Villain, Fool's Gold, Monarch, Genie, Teacup

2. Hedgehog Fibre's Sock: Graphite, Oracle, Banana Legs, Zephyr, Typewriter & Lystig's Merino Sock: Surprise! 3. Hedgehog Fibre's Sock: Birthday Cake, Monet, Pistachio, Boombox, Urchin4. (Lauran lemppari!) Hedgehog Fibre's Sock: Vengeance, Salty Tales, Bramble, Film Noir, Seed

Toivotamme sinulle oikein rentouttavaa joululoman jatkoa ja tavataan tammikuussa #ILODottedFadeKAL merkeissä.

Love,
Michelle & Laura

 

 


Tilaa