Villapesuohjelman Villapesukuviot

April 09, 2021

Villapesuohjelman Villapesukuviot

Villapesuohjelma Youtube-kanavalta tutut Katri ja Pirjo ovat ilahduttaneet monia neulojia, usein eri tavoin, jo reilun kolmen vuoden ajan. Säännöllisesti ilmestyvät jaksot Youtubessa ja aktiivinen Instagram-tilion sitä paljon puhuttua neuleverkostoa parhaimmillaan.

Katrin ja Pirjon tunnistettava, ihastuttava, inspiroiva ja helposti lähestyttävä neulesuunnittelutyö on saanutkin monet neulojat tarttumaan puikkoihin uskomattomalla innolla. Yhdessä on hauskempaa!

Tämän kevään yhteisneulontaprojektiksi, Oulun seudulla asustavat sisarukset, suunnittelivat Villapesukuviot neuletakin. Neuletakki neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Kaarrokkeessa on simppeliä kahden värin kirjoneuletta, jossa voi riemumielellä revitellä väreissä tai pysyä siinä itselleen tutussa ja turvallisessa sävymaailmassa - tähän neuletakkiin sopii kumpi tahansa vaihtoehto! Lopuksi neule steekataan eli leikataan auki. 

Villapesukuviot on suunniteltu neulottavaksi De rerum Naturan Gilliattista. Neuleessa on käytetty viittä eri väriä. Ohje sisältää tekniikkavideoita kirjoitetun ohjeen tueksi. Ohjeen voit hankkia Villapesuohjelman verkkosivuilta tai Ravelrystä.

 

Gilliattin lisäksi ILOsta löytyy useita muitakin erinomaisia lankavaihtoehtoja Villapesukuvioihin.

Isagerin Aran Tweed on mitä ihanin villalankavaihtoehto tähän neuleeseen. Langassa on 12 kaunista maanläheistä väriä ja langan tweednypyt elävöittävät neulepintaa ihanasti. Pirjo neuloi toisen Villapesukuviot takkinsa juuri tästä langasta. 

 

Suloisen pehmeän merinovillan ystävälle mainio vaihtoehto tähän projektiin on Sandnes Garnin Double Sunday. Double Sunday on lankaa, joka neuloutuu melkein itsestään - niin mukava neuletuntuma siinä on! Langassa on ihanan räiskyviä värejä kirkkaampienkin sävyjen ystäville, mutta myös tästä langasta langasta löytyy maanläheisiä sävyjä. Laura aloitti oman takkinsa juurikin Double Sundaysta.

Filcolanan Peruvianin värikartta on laaja ja tämäkin lanka on mitä mainioin vaihtoehto tähänkin kirjoneuleprojektiin. Peruvian on 100% ylämaanlampaiden villaa. 

ILO toimii Villapesuohjelman Villapesukuviot yhteisneulonnan yhteistyökumppanina.

Jos ostat takkilangat meiltä, saat kaksi arpaa yhteisneulontaan osallistuvien kesken arvottaviin palkintoihin.


Tilaa